Λίγη αυτοσυγκράτηση κα Μπακογιάννη, λίγη ντροπή..

Αυτές τις μέρες, δυστυχώς, έχει πολλούς λόγους να ντρέπεται κανείς , ναι δυστυχώς να ντρέπεται, που είναι πολίτης αυτής της χώρας σε αυτή τη συγκυρία.

Η κα Μπακογιάννη με την τηλεοπτική δήλωση της στις 25/8/2007 προσέθεσε με τη σειρά της ακόμα ένα. Η τηλεοπτική δήλωση είχε ως εξής :

«Μπορώ να σας κάνω μια δήλωση, που είναι μέσα στα πλαίσια της αρμοδιότητός μου. Ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Νικολά Σαρκοζί ο οποίος του τηλεφώνησε για να του συμπαρασταθεί στις δύσκολες ώρες που περνά η xώρα.Μετά από απανωτά τηλεφωνήματα, που είχαμε με τον Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών κ. Μπερνάρ Κουσνέρ και την Γαλλίδα Υπουργό για θέματα Πολιτικής Προστασίας, η γαλλική κυβέρνηση στέλνει 4 ‘’Καναντέρ», τα οποία θα προσγειωθούν σήμερα το βράδυ στην Αθήνα και 60 πυροσβέστες, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι στις φωτιές της Κορσικής και θα συνδράμουν την προσπάθεια της δικής μας Πυροσβεστικής στην κατάσβεση της πυρκαγιάς».

Η αναφορά της υπουργού Εξωτερικών ότι η δήλωση είναι στα πλαίσια της αρμοδιότητας της έχει προφανή σκοπό. Να μην υπολογιστεί η συγκεκριμένη τηλεοπτική εμφάνιση σε εκείνες που επιτρέπει ο εκλογικός νόμος προεκλογικά. Ο τόσο κυνικός πολιτικός ατομισμός σε πρώτο πλάνο ακόμα και αυτές τις ώρες. Έλεος κυρία Μπακογιάννη, λίγη αυτοσυγκράτηση, λίγη ντροπή…

Σχολιάστε